MIJN PLEK, JOUW WERELD

Een klein schrijfbedrijf ver bij jou vandaan. En dus geen copywritegigant in een hip kantoor vol creatieve geesten. Dat klopt. Want schrijven doe ik liever alleen. Op een stille en bescheiden plek. Waar ik me makkelijk verplaatst in jouw wereld. Wat die ook mag zijn. Techniek, architectuur, lifestyle, reizen of politiek: mijn schrijfveld is breed. Mijn inlevingsvermogen grenzeloos.

TOONVAST GETOKKEL

Grappig, dubbelzinnig, woordspelerig, ontroerend of bloedserieus? Ik schik me naar jouw tone of voice. En schrijf precies wat je publiek wil horen. Of het nu gaat om (potentiële) klanten, inwoners, volgers, lezers of deelnemers. Allemaal zijn ze vatbaar voor die ene gevoelige snaar. Ik zoek tot ik ze vind. Zodat ik je doelgroep kan raken en overtuigen van het verhaal achter jouw product of dienst.

ALLEMAAL OP ÉÉN LIJN

Mijn pen schrijft voor iedereen. Zonder onderscheid. Bakker, kmo of multinational: ik ga voor elke opdracht tot het uiterste. Onze afgeklokte timing is de bijbel, heldere communicatie de heilige graal. Geen tussenpersonen, maar meteen to the point. En de komma. Met je meedenken? Heel graag zelfs. Zo komt die twintig jaar ervaring in marketing, communicatie en evenementen toch nog van pas. 

VANDAAR DE NAAM

Of mijn hobby's er toe doen? Oordeel vooral zelf. Ik vind inspiratie op de fiets. In 2013 tijdens mijn tocht van Bilzen naar Santiago de Compostela. Vijf jaar later richting Noordkaap. Inderdaad, de N werd een W. Op mijn Franse stek krijgen mijn twee linkse schrijvershanden een kans op eerherstel. Hier klief ik hout en bewerk ik de aarde. Met verdeeld succes, maar altijd in het grootste geluk.